Palác Špork najdete v centru Prahy nedaleko Prašné brány a Obecního domu.
Nově vzniklá ulička Sv. Huberta, přístupná z ulice V Celnici, nabízí klidné zákoutí a přístup k cukrárně i restauracím v budově.
Hladké dopravní spojení umožňuje nedaleká stanice metra Náměstí Republiky, tramvajová zastávka a Masarykovo nádraží.
4 osobní výtahy
2 restaurace přímo v budově
Bezbariérový přístup
2 vstupy do objektu
Variabilní prostory
Cukrář Skála
V naší cukrárně dostanete klasické i zmrzlinové dorty, pralinky, pečivo k snídani, domácí marmelády, limonádu a kávu. Vše připravujeme od základních surovin. I přesto, že naše zákusky mají moderní a netradiční vzhled, inspirujeme se především klasickými recepty, které Lukáš Skála získal od svého otce, u kterého se vyučil, a které si přivezl ze zahraničních cest. Naším cílem je přiblížit nejsladší řemeslo na světě, ukázat výrobní proces cukrárny a nabízet kvalitní zákusky tradičních, ale také zcela inovativních chutí.
Asijské menu restaurace Sia vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsme obohatili o zkušenosti a nápady mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta. Pod jeho vedením v něm spolupracují kuchaři z Indonésie, Nepálu, Indie, Vietnamu, Thajska, Malajsie i Číny. Interiér restaurace odkazuje na exotickou poetiku asijských tržišť. I u nás se příprava jídel odehrává v otevřené kuchyni, a to ve třech patrech a přímo před hosty. Ti mohou sledovat výrobu domácích nudlí a čínských knedlíčků dim sum, porcování pekingské kachny nebo přípravu masa a ryb na japonském grilu robata.